Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Folk strømmer til Pattayas ‘hemmelige’ strand



Pattayas «hemmelige» strand, som ligger på Soi Na Kluea 18, tiltrekke seg en jevn strøm av både thailandske og utenlandske turister.

Familier, vennegjenger og par er ofte å se i de rolige omgivelsene. Noen besøkende tar med seg egne matter å slappe av på, mens andre velger å leie parasoller og strandsenger.

Strandens karakteristiske steiner er et populært sted for selfies.

Langs strandstien kan du kjøpe fersk sjømat, blant annet reker, skalldyr, krabbe, fisk, blekksprut og blekksprut-sashimi, som alle serveres med deilige sauser til.

For de som foretrekker grillet eller dampet sjømat, er det mange alternativer tilgjengelig, med priser fra 100 baht.

Khun Pum, en lokal sjømatselger, forteller til The Pattaya News at ‘Secret Beach’ fortsatt er en favoritt blant turistene. Den siste langhelgen i forbindelse med religiøse høytider opplevde en økning i antall besøkende, noe som førte til høyere inntekter for selgerne.

Han har også et ønske om støtte fra myndighetene for å fremme turismen ytterligere, og inviterte flere besøkende til å oppleve den vakre og rolige atmosfæren på ‘Secret Beach’.

Den ferske sjømaten, som daglig hentes inn av lokale fiskebåter, og de rimelige prisene gjør dette til et must for turister.

Kilde: Pattaya Mail
RSS