Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Utenlandske turister angrepet i Patong



En video som har dukket opp på sosiale medier viser to utenlandske turister som blir angrepet av en gruppe lokale menn i Patong.

Opptakene, som er delt av Facebook-brukeren «Pat Pkt» i gruppen «Urgent, Join Together to Help Phuket v.2», viser hendelsen, som fant sted foran «JB Green Patong, JB Cafe» og Abood Barber shop på Soi Saensabai.

Det 52 sekunder lange klippet viser to utenlandske turister som blir overfalt av gruppen, selv om årsaken bak krangelen fortsatt er uklar.

Videoen ble lagt ut med bildeteksten «#BANGLA PHUKET Fresh and hot 03.18 #Vet ikke hva som skjedde, jeg spilte bare inn så mye.»

En av de utenlandske mennene falt i bakken mens han forsøker å forlate stedet. Han blir sparket gjentatte ganger mens han ligger på bakken.

De to angriperne løfter ham opp, og en annen lokal mann holder ham fast mens den opprinnelige angriperen, etter å ha slått ham i hodet, kneler den utenlandske mannen gjentatte ganger i magen til han kollapser.

Den andre utenlandske mannen forsøker å gripe inn, men en lokal mann i svart skjorte hindrer ham i det med et slag mot hodet. En annen lokal mann blander seg inn i kampen og slår den andre utenlandske mannen i hodet med en gjenstand han holder i hånden.

Videoen har fått mye oppmerksomhet, og flere nettbrukere kommenterte hendelsen. Reaksjonene varierte fra støtte til angriperne til oppfordringer om mer informasjon.

Noen kommentarer inkluderte «Dette er flott, Luang» og «Frekk araber», mens andre oppfordret seerne til å vente på flere detaljer, spesielt en kvinne som ble hørt i bakgrunnen og hevdet å ha vært involvert i en krangel inne i en butikk i nærheten.

Patong-politiet har ennå ikke kommet med noen offisiell uttalelse eller offentlig anerkjent hendelsen.

RSS