Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

To utenlandske turister reddet i Chiang Mai



En russisk turist og hans kinesiske kjæreste ble reddet ut av en skog i San Kamphaeng i Chiang Mai-provinsen sent lørdag kveld, bare timer etter at de hadde søkt hjelp fra lokale myndigheter.

De to turistene ble funnet på fjelltoppen Doi Nang Moh i On Tai kl. 22.49 etter at politi, parkvakter og lokale mannskaper hadde sendt ut to team med redningsmannskaper for å lete etter de kl. 20.30.

De to hadde registrert seg på parkkontoret i for en tur på fjellet over Mae Pha Haen-reservoaret, men de ringte kontoret klokken 20.30 og fortalte at de hadde gått seg vill og trengte hjelp.

Letemannskapene ble sendt til stedet der paret hadde sendt meldingen før mobiltelefonsignalet forsvant. De ble funnet ikke langt fra stedet.

Permphool Chaiyasit, president i Village Head Club of Tambon On Tai, sa at paret virket svært utmattet da de ble funnet.

De var glade for å finne redningsmannskapene som førte dem ned fra fjellet til landsbyen nedenfor reservoaret og tok dem under behandling av redningskontoret i On Tai.

Kilde: The Nation
RSS