Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Bangkok-mann (24) arrestert for å ha lokket til seg tenåring (14)



En fem måneder lang prøvelse ble avsluttet etter at politiet arresterte en 24 år gammel mann, beryktet som "Frame Wave125", for angivelig å ha lokket en 14 åring til å bo sammen med ham på en byggeplass.

Arrestasjonen skjedde etter en dramatisk jakt, og politiet fant et improvisert skytevåpen under ransakingen av den mistenktes rom i dag, skiver The Thaiger.

Saken begynte 3. november i fjor, da foreldrene og broren til det 14 år gamle offeret la merke til uvanlig oppførsel fra datteren etter en rutinemessig tur til og fra skolen.

Etter iherdige avhør fikk de vite at jenta og den mistenkte hadde ligget sammen tidligere på dagen. Denne avsløringen fikk foreldrene til å anmelde saken.

Situasjonen eskalerte imidlertid den 14. desember, da jenta forsvant sammen med den mistenkte klokken 9 om morgenen etter å ha blitt kjørt til skolen.

Foreldrene lette febrilsk etter sin 14 år gamle datter i over fem måneder, før deres bønn om hjelp førte til at Metropolitan Police Bureau oppdaget at den mistenkte gjemte seg i Chalong Krung i Lat Krabang, der han jobbet i byggebransjen.

Da politiet ankom stedet, forsøkte den mistenkte, som kun ble identifisert som Charnchai, å flykte til fots, men ble pågrepet etter en 200 meter lang forfølgelse.

Under pågripelsen ransaket politiet og fant en provisorisk pennpistol med fire .38-kaliberkuler.

Charnchai tilsto at han hadde møtt jenta i mars i fjor mens han jobbet i et firma i Bang Bo-området. Til tross for at de holdt forholdet skjult for jentas foreldre, møttes de, og han kjørte henne til og fra skolen til rommet han leide.

Etter hvert ble jentas foreldre klar over forholdet, noe som fikk Charnchai til å flykte med henne til et nytt sted der de forsøkte å starte et nytt liv sammen.

Den mistenkte og gjenstandene som ble funnet, ble tatt med til politistasjonen i Chalong Krung for videre rettslig forfølgelse.

Den savnede jenta ble dessuten funnet på byggeplassen og trygt gjenforent med familien sin.

Politiet benyttet anledningen til å oppfordre foreldre til å være mer årvåkne når det gjelder barnas sikkerhet og til å forstå de bedre.

De sier at det å lure mindreårige ikke bare er ulovlig, men også moralsk forkastelig.

Kilde: The Thaiger
RSS