Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

17-åring funnet druknet etter nattlig leteaksjon



En 17 år gammel skoleelev druknet i Wang-elven i Lampang i det nordlige Thailand etter at redningsmannskaper ikke klarte å finne ham etter en hel natts leteaksjon.

Foreldrene hans ropte navnet hans ved elven dagen etter, og var vitne til at kroppen hans dukket opp til overflaten kort tid etter.

En 17 år gammel yrkesskoleelev i Lampang, forsvant mens han fisket i Wang-elven sammen med venner. Han og vennene hans, som kommer fra Kamphaeng Phet, befant seg i nærheten av Ban Lampang-broen i Pong Saen Thong da hendelsen skjedde.

De gikk langs elvebredden og kastet ut agn, og hadde vandret rundt 200 meter fra broen da 17 åringen plutselig falt ned i en dyp del av elven og forsvant under vann.

Til tross for at de to vennene forsøkte å få tak i ham, var forsøkene forgjeves, ettersom 17 åringen ikke hadde på seg skjorte, noe som gjorde det vanskelig å holde ham fast. Da vennene ble vitne til at vennen forsvant foran øynene på dem, satte de straks i gang en leteaksjon.

Redningsmannskaper ble med i letingen, og de dykket og lette i omtrent fire timer uten å finne ham.

Redningsmannskapene fortsatte letingen gjennom hele natten uten å gjøre noen fremgang. I dag ble letingen gjenopptatt. Foreldrene til gutten ankom åstedet, og i et hjerteskjærende øyeblikk ropte de ut sønnens navn og ba ham innstendig om å komme hjem.

Mirakuløst nok dukket kroppen til den omkomne 17 åringen opp til overflaten i løpet av ti minutte.

Redningspersonell jobbet sammen for å hente kroppen opp av vannet.

Kilde: The Thaiger
RSS