Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Kvinne arrestert i stjålet bil



Politiet har arrestert en 27 år gammel kvinne etter å ha sporet den svarte MG3-bilen hun kjørte er involvert i en rans- og drapssak i Nakhon Pathom.

Arrestasjonen ble gjort etter at bilens GPS-signal ble oppdaget i Phuket, noe som førte politiet til den mistenkte i nærheten av Phukets internasjonale flyplass i går, fredag.

Saken begynte 10. september, da Thitirat Chatiput, en 47 år gammel GrabCar-sjåfør i Nakhon Pathom, ble meldt savnet av familien sin. Hun ble funnet død..

Hun ble funnet død i en grøft langs Nakhon Chai Si-Huai Phlu Road i Nakhon Pathom-provinsen. Hennes svarte MG3-bil, var forsvunnet, noe som fikk politiet til å mistenke at det dreide seg om et ran og drap.

Bilens GPS-signal ble oppdaget i Nakhon Sawan-provinsen forrige fredag, og ble senere sett på overvåkningskameraer i Phuket i går.

Politiet over hele øya begynte å lete etter kjøretøyet. Etterforskningsenheten til politiet i region 8 og Sakhu-politiet sporet bilen til en leilighet nær flyplassen, hvor de fant sjåføren, i går kveld. Hun ble pågrepet uten dramatikk.

Hun hevdet at hun hadde kjøpt bilen av sin svoger, en politiløytnant, i Nakhon Sawan-provinsen. Hun sa at hun ikke hadde noen kjennskap til at bilen var knyttet til noen forbrytelse, og at hun ikke var klar over noen ugjerninger.

Politiet i Phuket har overført saken til myndighetene i Nakhon Pathom, hvor videre etterforskning vil avgjøre kvinnens involvering. Foreløpig er det ikke tatt ut tiltale i Phuket, og hun samarbeider som vitne.

Etterforskningen fortsetter, og myndighetene i begge provinsene samarbeider for å avdekke alle detaljer i saken.

Politiets omdømme i Nakhon Sawan er fortsatt svekket etter arrestasjonen, siktelsen og dommen mot politioverbetjent Thitisan «Joe Ferrari» Utthanaphon, som var sjef for Nakhon Sawan politistasjon da han ble siktet for å ha drept Chiraphong Thanapat, en 24 år gammel narkotikamistenkt, i 2022.

Thitisan ble tiltalt for å ha drept den mistenkte ved å legge en plastpose over hodet hans, slik at han ble kvalt.

Den sentrale straffedomstolen for korrupsjon og forseelser idømte ham først dødsstraff 8. juni i år, men dommen ble omgjort til livstid fordi han tilsto noen av tiltalepunktene.

Øverst: Politiet har arrestert en 27 år gammel kvinne etter å ha sporet den svarte MG3-bilen hun kjørte, som var involvert i en rans- og drapssak i Nakhon Pathom.
Foto: Eakkapop Thongtub

Kilde: The Phuket News

RSS