Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Thailand sikret seg to gull i Paralympics

Thailands paralympiske utøvere i rullestolrenn sikret søndag sin første gullmedalje under De paralympiske leker 2024 i Paris.

Pongsakorn Paeyo forsvarte tittelen sin i 400 meter T53 for menn i rullestol, og endte på førsteplass med en tid på 46,77 sekunder. Canada og USA tok henholdsvis andre- og tredjeplassen.

Athiwat Paeng-nuea tok sølv på 400 meter T54 for menn i rullestol med tiden 44,67 sekunder.

I boccia sikret Worawut Saengampa Thailands andre gullmedalje i den individuelle BC2-klassen ved å slå Bintang Herlanga fra Indonesia 6-1 i finalen.

I badminton vant damedoublen Sujirat Pookkham og Amnouy Wetwithan bronse etter å ha slått sveitsiske Cynthia Mathez og Ilaria Renggli 22-20, 27-25.

Thailands paralympiske lag har nå to gull, tre sølv og fem bronse, og ligger på 20. plass totalt.

Kilde: The Pattaya News