Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Tre-åring angivelig misbrukt av utlending på Phuket



En uidentifisert utenlandsk mann skal ha begått et seksuelt overgrep mot en tre år gammel thailandsk jente i hennes hjem i Rawai på Phuket i morgentimene mandag. Det unge offeret fikk alvorlige skader i underlivet.

Naboen, en thailandsk mann, fortalte historien om det tre år gamle offeret til Phuket Times i dag, onsdag.

Han sier at overgrepet skjedde tidlig mandag morgen, og at han møtte den skadde jenta i går rundt klokken 7 om morgenen.

Mannen forklarte at han hørte jenta gråte og gikk for å se til henne. Han fant jenta liggende utenfor sitt hjem, og la senere merke til at det rant blod fra hennes underliv. Jenta sa at en utenlandske mannen hadde skadet henne.

Ifølge naboen var jentas tante ruset og ikke klar over hendelsen tross om hun satt i nærheten.

Naboen og andre lokale i området tok treåringen med til Vachira Phuket Hospital.

Den mannlige naboen sa at han så den antatte gjerningspersonen, en utenlandsk mann mellom 38 og 39 år gammel, komme til boligen rundt klokken 02.00 natt til mandag, men han kunne ikke identifisere hans nasjonalitet.

Denne utenlandske mannen hadde besøkt jentas tante mange ganger tidligere for å feste sammen. Den utenlandske mannen, jentas tante og to andre personer ble sett på fest sammen søndag kveld.

Lokalbefolkningen i området sier til media at jenta må bo hos tanten fordi foreldrene satt i fengsel. Moren var arrestert for narkotikabesittelse, mens faren var arrestert for tyveri. Jentas tante tok seg ikke av henne alene, da mange mennesker i området syntes synd på henne og ofte ga henne mat og snacks.

Den thai-språklige avisen Phuket Times skriver at politi og relevante lokale myndigheter pågrep jentas tante i dag for avhør, men ingen detaljer er sålangt kjent.

Kilde: The Thaiger
RSS