Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

2.000 hotellrom åpner nær Hua Hin neste år



Et leilighets- og hotellprosjekt skal åpne mellom Hua Hin og Cha-am neste år.

Ramada Plaza by Wyndham Hua Hin Cha-am vil bli det største Wyndham-hotellet i Asia når det står ferdig.

Prosjektet, som ligger på Phetkasem Road i Cha-am, kommer til å omfatte ca. 2.000 hotellrom, noe som gjør det til et viktig tilskudd til regionens hotellsektor. Hotellet skal etter planen åpne tidlig i andre kvartal 2025, med en myk åpning innen utgangen av 2024.

Prosjektet skal etableres på området som tidligere var kjent som The Energy, og dekker et landområde på 176 rai, Prosjektet, som er verdsatt til 29,5 milliarder baht, vil bestå av totalt 6.531 enheter fordelt på to faser.

Fase én vil inneholde 5.997 enheter fordelt på 33 bygninger, hver med åtte etasjer. Fase to vil inneholde 534 enheter, fordelt på tre bygninger på åtte etasjer og ni bygninger på tre etasjer.

I tillegg til hotellet vil prosjektet tilby en rekke ulike typer leiligheter, blant annet ettromsleiligheter på mellom 32 og 86 kvadratmeter, toromsleiligheter på mellom 50 og 109 kvadratmeter, dupleksleiligheter med to soverom på mellom 77 og 90 kvadratmeter og treromsleiligheter på 96 kvadratmeter.

Beboere og gjester vil ha tilgang til omfattende fasiliteter, blant annet en privat strand, flere svømmebassenger og et treningssenter med over 200 treningsapparater.

Prosjektet vil også ha en rekke fritidsfasiliteter, som bowlinghall, innendørs tennis- og basketballbaner, bordtennis-, snooker- og squashbaner samt badstue og dampbad.

For dem som vurderer å investere, vil leilighetene bli forvaltet av et profesjonelt team i 15 år, med en avkastningsgaranti på 24 %, noe som tilsvarer 8 % per år de første tre årene. Eierne vil også få 13 dagers gratis opphold årlig, heter det i festtalen fra utbyggerne.

Kilde: Hua Hin Today




RSS