Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Familien oppsøkte spåkone etter at datter (16) forsvant



En 16 år gammel jente har vært forsvunnet fra hjemmet sitt i fem dager, noe som har fått hennes fortvilte mor og bestefar til å søke hjelp hos en spåkone.

16-åringen forsvant fra hjemmet sitt i Huana Khum-distriktet i Udon Thani om morgenen fredag 8. september, og har ennå ikke kommet til rette.

Nong Kaems mor, Saengchan Uansangkram, og hennes 71 år gamle svigerfar meldte fra om forsvinningen til den lokale politistasjonen i Chaiwan. De sier at en venn kom for å hente Nong Kaem, som deretter gikk om bord i en oransje skolebuss og ikke blitt sett siden. Til tross for gjentatte forsøk på å ringe Nong Kaems telefon, har de ikke fått svar.

I sin desperate søken etter datteren meldte Saengchan saken til de lokale politistasjonene i Sri That og Kumphawapi. Da hun ikke har noen spor etter datteren, søkte hun hjelp hos en lokal spåkone onsdag.

Spåkvinnen antydet at Nong Kaem kunne befinne seg i det nordlige området der de bodde, i Chaiyawan-distriktet, og at hun fortsatt er i live, melder KhaoSod.

Saengchan og svigerfaren reiste til Chaiwan og snakket lokalbefolkningen på veien. De ble rådet av innbyggerne til også å melde fra til politiet. De tok derfor kontakt med politistasjonen i Chaiwan og ba om en offentlig kunngjøring på sosiale medier for å hjelpe til i letingen etter Nong Kaem.

Saengchan frykter  at datteren kan ha blitt lokket inn i ulovlige aktiviteter eller tiltrukket av en jobb på en restaurant eller et callsenter i et naboland.

– Jeg kjenner ikke til min datters nåværende situasjon. Nong Kaem, hvis du hører stemmen til moren din, må du komme hjem raskt. Moren og bestefaren din er veldig bekymret, sier den gråtkvalte mor.

Kilde: The Thaiger
RSS