Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Registreringen for «pengedrysset» startet



«Thang Raj»-appen som brukes til å registrere seg for regjeringens «pengedryss» åpnet i dag.

– Systemet kan håndtere opptil 5 millioner brukere om gangen. Alle brukere som overstiger dette antallet, må vente i kø, noe som kan føre til forsinkelser, sier han.

Talsmann for myndighetene, Chai Wacharonke, sa torsdag at myndighetene har satt opp over 5000 «walk-in»-serviceskranker for å hjelpe til med registreringen via smarttelefoner, som varer fra 1. august til 15. september.

Disse skrankene vil være tilgjengelige på 1.722 digitale sentre over hele landet, 1.200 postkontorer, 1.047 filialer av Government Savings Bank og 1.238 filialer av Bank for Agriculture and Agricultural Cooperatives.

– De som ikke har smarttelefoner, kan registrere seg ved hjelp av ID-kortet sitt fra 16. september til 15. oktober, på steder som vil bli kunngjort senere, sier Chai.

For mer informasjon, besøk www.digitalwallet.go.th eller ring digital lommebok-hotline 1111, som er tilgjengelig 24/7.

Kilde: The Nation

Dette er «pengedrysset»
I henhold til ordningen, som er Pheu Thai-partiets valgkampsak, vil de aller fleste thailandske statsborgere over 16 år få en engangsutbetaling på 10.000 baht, som vil bli overført til deres «digitale lommebok». 
Bonusen må brukes i løpet av seks måneder på produkter og tjenester i butikker innenfor en liten radius fra bostedet. Det er noe begrensning i hva pengene kan brukes til.
Anslagsvis er det 45-50 millioner thaier som er berettiget til å motta pengene.
RSS