Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Nei - disse koster ikke 13.000 kroner i Riyadh



Produsenten av "Elephant-Star»-slippers avviser at prisen i Saudi-Arabia er 43.000 baht. De koster bare 109 baht paret i Thailand.

Direktørrn i Nanyang Marketing Co, Ltd, sier på sin Facebook-side at en viral video som viser Nanyang-slippers utstilt for salg i en luksusbutikk i Riyadh, er en forfalskning.

– Det var et klipp fra noen år siden i Kina, og det dukket nylig opp igjen. Jeg vil gjerne forklare at det ikke er ekte, sier direktøren.

Nanyangs Facebook-side dementerte også rapportene, og kalte saken «En morsom historie fra utlandet".

Klippet, som gikk viralt blant thailandske nettbrukere, viser tre par Nanyang-slippers utstilt i en eksklusiv butikk i Riyadh.

Det viser også en selger som bruker svarte hansker mens han håndterer skotøyet, på samme måte som selgere av luksushåndvesker.

En merkelapp på det ene paret viste en pris på 4.590 Riyal, eller 43.624 baht, som tilsvarer 13.200 kroner.

Dette førte til en opphetet debatt og kritikk fra thailandske nettbrukere, som uttrykte forbløffelse over den besynderlige prisen. En av dem sa at han var stolt over å ha fått muligheten til å gå med et så dyrt skotøy, selv om han hadde kjøpt dem for bare 109 baht.

Selskapet har produsert Nanyang-slippers i Thailand i 71 år. De har en logo av en elefant som står i en stjerne, og de har blitt et kjent merkenavn.

Kilde: Thai PBS





RSS