Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Slo ned på mc-treff med tenåringer i Pattaya



Like over midnatt fikk politiet i Banglamung klager fra lokale innbyggere om en stor samling tenåringer og støyende motorsykler i nærheten av Krating Lai Beach i Banglamung, Chonburi.

Da politiet ankom stedet, fant de over 20 modifiserte motorsykler parkert langs veikanten. En gruppe ungdommer mellom 13 og 18 år var samlet i nærheten.

Ingen av de 20 motorsyklene hadde gyldige dokumenter, og noen av de var modifisert med høylytte eksosanlegg, noe som tyder på at de sannsynligvis ble brukt til ulovlig gateracing.

Myndighetene i Banglamung ba ungdommenes foreldre om å ta med seg de nødvendige dokumentene til politistasjonen for å få bekreftet motorsykkelenes lovlige status.

Både motorsyklene og ungdommene ble tatt med til politistasjonen i Banglamung for videre saksbehandling, og det vil bli tatt rettslige skritt mot dem som ikke har korrekte dokumenter.

Politiet påpeker at spesielt Krating Lai Beach-området i skoleferiene ofte blir et populært sted for tenåringer som samles for å kjøre motorsykkelrace. De lokale myndighetene har derfor økt innsatsen for å forhindre ulovlige kappkjøringer og sørge for trafikksikkerhet for publikum.

Kilde: The Pattaya News
RSS