Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Fire drept i sjalusidrama i Khon Kaen - 2 åring overlevde



En sjalu mann skjøt sin ekskone, hennes mor og et tenåring før han vendte pistolen mot seg selv i et hus i Mancha Khiri-distriktet lørdag, og etterlot sin to år gamle datter alene og i sjokk.

– Skuddene falt i et hus i landsbyen Khampom i Phon Phek i Khon Kaen, sier politiet, som ble varslet rundt klokken 11.30.

Nødetatene kom til stedet og fant en Toyota-bil med Nong Khai-skilt parkert foran det enetasjes huset. I i bilen fant de en kvinne (50) liggende død med to skuddsår.

Ved siden av henne lå datteren (28) med to skuddsår i hodet. Kvinnens tidligere ektemann (55) lå død på en seng med et skudd. En 18 åring ble funnet død på et bad, med to skuddsår i hodet.

En to år gammel jente satt skjelvende av sjokk i nærheten av den døde mor. Hun ble umiddelbart hentet ut av huset.

Naboen (56) sa at hun hørte åtte skudd i løpet av en periode på rundt 10 minutter. Hun trodde først ikke at det ble skutt, men sønnen hennes insisterte på at det var skudd. Hun varslet umiddelbart landsbylederen.

Ifølge politiets innledende etterforskning var motivet for den fatale skytingen et anfall av sjalusi, etter at mannen hadde fått vite at hans tidligere kone hadde hatt et forhold til en annen.

Øverst: Politi og rettsmedisinere inspiserer åstedet der likene av fire personer ble funnet inne i huset i Mancha Khiri-distriktet i Khon Kaen på lørdag. (Foto: Chakkrapan Natanri)

Kilde: Bangkok Post

RSS