Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Sveitser pågrepet etter ni år som frisør



En sveitser, som har drevet en frisørsalong på partyøya Koh Phangan i ni år, ble tirsdag arrestert for å jobbe i et yrke som er forbeholdt thailandske statsborgere.

Turistpolitiet og lokale tjenestemenn arresterte den 51 år gamle sveitseren i frisørsalongen Oliver Twist Hair i Ban Tai på partyøya tirsdag.

En politietterforskning viste at Oliver Twist Hair-butikken annonserte hårstyling utført av en sveitsisk frisør på Facebook. Bestillinger kunne gjøres på WhatsApp.

I avhør fortalte 51 åringen politiet at han hadde fått arbeidstillatelse for å jobbe som administrerende direktør for en virksomhet ved navn Oliver Twist Art Co. De siste ni årene hadde han imidlertid drevet salongen Oliver Twist Hair.

Politiet siktet ham for å ha arbeidet i et yrke som ikke er tillatt for utenlandske statsborgere. Han er i forvaring på Koh Phangan politistasjon for rettslige skritt.

Øverst: Den sveitsiske statsborgeren (51, til høyre) betjener en utenlandsk kunde i sin Oliver Twist Hair-salong på Koh Phangan i Surat Thani. Etter ni års virksomhet ble han arrestert. (Foto Assawin Pakkawan)

Kilde: Bangkok Post

RSS