Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Ruset brite pågrepet for ‘overstay’ i Pattaya



En britisk mann som var etterlyst for ulovlig inntrenging og for å ha overskredet visumet sitt, ble arrestert i Pattaya etter å ha forsøkt å flykte fra politiet.

BrIten (28) ble pågrepet onsdag i henhold til en arrestordre utstedt av Pattaya provinsdomstol. Han ble anklaget for nattlig inntrenging og skade på eiendom, samt for å ha oppholdt seg for lenge i Thailand, skriver The Pattaya News.

Ifølge rapportene hadde Chonburi Immigration mottatt informasjon om at briten gjemte seg i Pattaya. Et tips fra en informant avslørte senere at han hadde blitt sett gående langs Pattaya Second Road.

Politiet fant briten men han stakk umiddelbart av. Betjentene klarte imidlertid raskt å fange ham på grunn av det faktum at han var sterkt ruset av cannabis, sa betjentene. Ved ransaking av 28 åringens eiendelene hans ble det også funnet en liten mengde cannabis.

Under avhør nektet briten for alle anklager, og hevdet at han ikke hadde begått lovbruddene og ikke oppholdt seg for lenge i landet. Etter nærmere etterforskning ble det imidlertid bekreftet at han hadde en aktiv arrestordre og hadde oppholdt seg i Thailand i mer enn 120 dager. Den mistenkte ble deretter overlevert til Nongprue politistasjon for rettslig forfølgelse og vil bli deportert.

Kilde: The Pattaya News
RSS