Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Kjørte på rødt lys: Britisk kvinne påkjørt og drept



Lokale innbyggere i Kamala etterlyser tiltak mot en sjåfør fra Phuket som kjørte på og drepte en 65 år gammel britisk kvinne lørdag kveld.

Den 65 år gamle kvinnen, som har bodd lenge i Kamala, ble drept av en hvit varebil i hovedkrysset i Kamala ved 21-tiden lørdag kveld. Sjåføren skal ha kjørt på rødt lys i høy fart.

Men bilens hastighet og kraften i sammenstøtet førte til at kvinne omkom momentant. En ambulanse kom likevel raskt til stedet og fraktet kvinnen Lucket til Patong Hospital, der hun formelt ble erklært død.

Politiet i Kamala har ennå ikke reagert på eller offentlig anerkjent ulykken. Politiet har ikke innrømmet de innbyggerne at overvåkningskameraene i krysset ikke fungerte, og at de derfor ikke filmet hendelsen.

Overvåkningsbilder fra lokale forretninger i området har imidlertid blitt avvist av politiet, forteller lokale innbyggere til The Phuket News.

En kilde hevder at sjåføren av varebilen ikke en gang ble testet for alkohol.

– Vi ønsker først og fremst rettferdighet for den «britiske kvinnen, sier en lokal expat til The Phuket News.

– For det andre ønsker vi å sette søkelyset på faren ved denne hovedveien, som har blitt en ren racerbane for drosjer og motorsykler, med flere dødsfall siden den ble en firefelts motorvei midt i en liten by, bemerket expaten.

– Vi må presse på for å få på plass trafikkontroll (fartshumper og skilting) for å stoppe disse fartsidiotene og hindre flere dødsfall i den lille byen vår. Hvor mye er ett liv verdt i forhold til de små kostnadene ved å installere trafikkontrolltiltak, la han til.

Den 65 år gamle britiske kvinnen var en langtidsboende expat som hadde bodd i Kamala i mange år, og hun var godt likt av hele lokalsamfunnet, sier den ikke navngitte expaten til avisen.

Kilde: The Pattaya News
RSS