Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Tre interpol-ettersøkte pågrepet i Bangkok



Thailandsk politi har arrestert tre maldiviske statsborgere med tilknytning til en beryktet bande, som er etterlyst for drapsforsøk og for «overstay». Mennene ble pågrepet i Bangkok etter en storstilt aksjon på Ramkhamhaeng Road.

De mistenkte, som alle er medlemmer av den fryktede East Coast-gjengen, hadde lagt seg i skjul i et leilighetskompleks i Bang Kapi-distriktet i Bangkok.

Politiet hadde overvåket leilighetskomplekset etter å ha oppdaget mistenkelig aktivitet. Da politiet oppsøkte en av de mistenkte (28) kunne han ikke vise frem passet sitt, og hevdet at det befant seg på rommet hans.

Betjentene fulgte etter ham til leiligheten hans, hvor de fant to andre etterlyste menn (19 og 26 år gamle).

En rask sjekk avslørte at alle tre hadde oppholdt seg for lenge i landet. Videre etterforskning viste at de var etterlyst av Interpol for et brutalt angrep på Maldivene. Gjengmedlemmene hadde overfalt en mann og knivstukket ham flere ganger i hodet, ansiktet og kroppen, slik at han fikk livstruende skader.

I tillegg til sin voldelige fortid er trioen en del av East Coast Gang, et kriminelt nettverk på Maldivene som er beryktet for sine voldsforbrytelser og involvering i narkotikahandel. Nå står de overfor alvorlige anklager i Thailand, der rettssaken går sin gang, melder KhaoSod English.

I forbindelse med dette varslet innbyggerne på øya Koh Pha Ngan i den sørlige Surat Thani-provinsen turistpolitiet om en russisk-kanadisk mann som hadde «overstay» og tigget om mat fra lokalbefolkningen.

Thailands politi har raidet et luksushotell på Koh Pha Ngan og arrestert en 47 år gammel nigeriansk statsborger for besittelse av kokain og for «overstay». Nigerianeren hevdet at han brukte magi for å unngå å bli oppdaget under sin narkotikahandel.

Kilde: The Thaiger
RSS