Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Søker etter kinesisk turist utenfor Phuket



Søket på land, til sjøs og i luften fortsetter i dag etter en kinesisk mann som forsvant da han svømte i havet utenfor Karon Beach i Phuket torsdag kveld.

Ifølge ordføreren i Karon-distriktet, surfet den savnede mannen og hans kone i nærheten av stranden frem til kl. 18.30 torsdag kveld, før de returnerte til hotellet sitt.

Mannen dro så tilbake til stranden alene rundt klokken 19.30 for å svømme. Kona begynte å lete etter ham da han ikke kom tilbake til hotellet.

Politiet ble varslet, men siden det allerede var mørkt, ble søket utsatt til fredag morgen.

Marinefartøyer, et helikopter, livreddere og frivillige ble mobilisert for å lete til sjøs og langs Karon Beach, men de klarte ikke å finne den savnede mannen.

Søket ble gjenopptatt i morges, med et team som gikk langs Karon og nærliggende strender, mens to vannscootere gjennomsøkte havet.

Det er satt opp oppslagstavler på thai, kinesisk, russisk og engelsk og røde flagg på Karon Beach for å advare turister mot å bade i havet på denne tiden av året, på grunn av grov sjø og sterke strømmer. Det hender at noen turister ignorerer advarslene.

Kilde: Thai PBS - Foto: ศูนย์ข้อมูลภูเก็ต Phuket Info Center
RSS