Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Anutin lover å gå løs på ‘innflytelsesrike’ personer på Phuket



Visestatsminister og innenriksminister Anutin Charnvirakul har erklært en kampanje for å utrydde ‘innflytelsesrike’ personer, både thailendere og utlendinger, på Phuket.

Visestatsminister Anutin kunngjorde kampanjen foran en forsamling på 550 politibetjenter på Phukets provinspolitistasjon i går, skiver The Phuket News.

Han tok for seg behovet for å bekjempe ulike former for kriminell aktivitet, inkludert narkotikahandel, ulovlig pengespill, menneskehandel og miljøødeleggelser, og understreket at "situasjonen haster", heter det i en offisiell rapport fra forsamlingen.

Han skisserte en flerstrenget tilnærming som innebærer utplassering av spesialstyrker på både provins- og distriktsnivå, bestående av administrative tjenestemenn, militært personell og polititjenestemenn.

Det er verdt å merke seg at visestatsminister Anutin var iført sin uniform med OrSors offisielle insignier med den hvite elefanten. Som innenriksminister er visestatsminister Anutin sjef for OrSor i hele landet.

– Kampanjen har som mål å styrke sikkerhet og orden i Phuket-området, sa visestatsministeren.

Kampanjen fokuserer på å organisere den sosiale ordenen og retter seg mot ‘innflytelsesrike’ personer.

Operasjonen, som involverer mer enn 550 tjenestemenn fra ulike etater, har som mål å raskt ta tak i samfunnsproblemer og slå ned på kriminelle elementer som plager regionen.

– Spesiell oppmerksomhet vil bli gitt til områder som opplever økt kriminell aktivitet, med fokus på å forstyrre kriminelle nettverk og sørge for sikkerhet og velvære for både innbyggere og turister, sier visestatsminister Anutin.

Kilde: The Phuket News
RSS