Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Ruset turist stjal og krasjet taxi i Pattaya



En ruset, utenlandsk mann på ferie i Pattaya, stjal en taxi og krasjet den inn i en strømstolpe før daggry i dag, melder TV Channel 7.

Rundt klokken 4 i dag tidlig ble politiet varslet om at en utlending hadde krasjet en bil inn i en strømstolpe på Thappraya road, som skjærer gjennom Jomtien Second road.

På stedet fant nødetatene ut at en blågul drosje hadde mistet kontrollen og kjørt inn i strømstolpen. Bilen hadde store skader på fronten.

I bilen satt en uidentifisert utenlandsk mann, mellom 25 og 35 år gammel, kun iført boxershorts og sterkt ruset, og han sa usammenhengende at han hadde røykt marihuana.

Drosjesjåføren (37) sa at han hadde stoppet ved en butikk og gått inn med bilmotoren på. Mens han handlet, så han at utlendingen åpnet bildøren, satte seg inn og kjørte raskt av gårde.

Han kom imidlertid ikke langt før han kjørte inn i en strømstolpe. Til alt hell var noen politimenn i ferd med å sette opp en alkoholkontroll i nærheten, og de fikk ham raskt ut av bilen.

Han ble tatt med til Dongtan stasjon og siktet for ordensforstyrrelse, og flere siktelser vil bli tatt ut etter at han har blitt sober og avgitt forklaring, sier politiet.

Øverst: Den uidentifiserte utenlandske mannen ligger på fortauet etter ulykken. Foto: TV Channel 7

Kilde: Thai Newsroom
RSS