Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Barn og voksne skadet i kollisjon i Pattaya



En kollisjon mellom en SUV og en motorsykkel i krysset mellom Sukhumvit Road og lyskrysset i Sør-Pattaya natt til 8. mai resulterte i alvorlige skader for tre barn og to voksne menn.

Bilen, en Mitsubishi Pajero Sport fikk alvorlige skader, og bakhjulet løsnet. Føreren (52) ble skadet, sammen med tre passasjerer. To gutter på 10 og 14 år fikk alvorlige hodeskader, mens en åtte år gammel jente fikk skader på kroppen og en flenge i venstre håndledd fra knust glass, skiver Pattaya Mail.

MC-føreren (23), ble funnet bevisstløs på veien, sterkt blødende.

Et øyenvitne (29) fortalte politiet at Mitsubishi Pajero Sport først stoppet ved rødt lys ved siden av ham, men at bilen plutselig kjørte over krysset og kom over i veien for den møtende motorsykkelen, som hadde forkjørsrett med grønt lys. Til tross for at motorsykkelen forsøkte å bremse, kolliderte den kraftig med SUV-en, noe som resulterte i et øredøvende brak som sendte vrakrester utover veien.

Ambulansepersonellet kom til stedet og utførte øyeblikkelig førstehjelp og utførte hjerte- og lungeredning på den skadde, før mc-føreren raskt ble fraktet til sykehuset for akutt behandling.

Pattaya-politietgjennomførte en innledende etterforskning på ulykkesstedet, dokumenterte bevis og tok vare på overvåkningsopptak for å fastslå årsaken til ulykken.

Kilde: Pattaya Mail
RSS