Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Butikktyveri kostet 82 åring dyrt



En 82 år gammel australsk mann ble tatt for å stjele C-vitamin fra et apotek i Pattaya i dag, mandag. Det ble en svært dyr affære for mannen. 

Overvåkningsopptak fra butikken viste 82 åringen komme på apoteket rundt kl. 10.20. Han skal ha gått direkte til C-vitaminhyllen og stakk angivelig et glass i lommen. En butikkansatt ble vitne til dette og fortsatte å observere ham mens mannen lot som om han så etter andre medisiner.

Den 82 år gamle australieren ble nøye bevoktet av butikkansatte og flere tilskuere i butikken. Da politiet ankom, ba de ham om å ta ut gjenstandene fra høyre lomme, noe som angivelig avslørte en eske med C-vitamin til en verdi av 360 baht.

Butikkpersonalet avslørte for lokale medier at mannen angivelig hadde stjålet to ganger tidligere, og at de allerede hadde anmeldt ham til politiet. Dette var den tredje hendelsen, og den ansatte, som husket ham, begynte å snakke med ham for å oppholde ham til politiet kom.

Han skal ha innrømmet å ha stjålet vitaminene, og forklarte at han ikke hadde så mye penger.

Mannen forhandlet med butikken og gikk med på å betale for varene fra de tre tyveriene, til sammen 954 baht.

Men på grunn av butikkens policy om å bøtelegge for ti ganger verdien av stjålne varer, gikk mannen med på å betale til sammen 9.540 baht i bøter.

Kilde: The Pattaya News - Foto: TMN Cable TV Pattaya

RSS