Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Newzealender omkom etter balkonghopp i Pattaya



En 36 år gammel mann fra New Zealand døde etter å ha hoppet fra 7. etasje på et hotell i Pattaya torsdag morgen.

Rundt kl. 06.00 (lokal tid) i dag fikk politiet i Pattaya melding om at en utlending hadde falt i døden på et hotell i hjertet av Pattaya, nær Beach Road. Da politiet og redningsarbeidere fra Sawang Boriboon Thammasathan-stiftelsen fikk meldingen, rykket de raskt ut til stedet.

Der fant myndighetene den omkomne 36 åringen, som hadde falt fra balkongen i et rom i 7. etasje.

Kroppen hadde landet på klimaanlegg og elektriske ledninger i en nærliggende bygning, noe som resulterte i en umiddelbar død. En innledende undersøkelse av politiet avdekket ingen tegn på fysisk mishandling.

Ifølge hotellpersonalet hadde den avdøde vist tegn på noe som så ut til å være hallusinasjoner fremkalt av narkotika. Han ble hørt rope «Help Me!» på engelsk, før han hoppet. Personalet hadde allerede forsøkt å roe ham ned, men lyktes dessverre ikke. Etter å ha gjenvunnet fatningen kontaktet personalet umiddelbart myndighetene.

Politiet i Pattaya undersøkte offerets rom og kunne konstatere at det ikke var noe som tydet på en forbrytelse. Hotellpersonalet leverte også et videoklipp som viser mannens fortvilte tilstand før det fatale hoppet. Den døde er overført til Rettsmedisinsk institutt på Rikshospitalet for obduksjon for å fastslå den nøyaktige dødsårsaken.

Kilde: The Pattaya News
RSS