Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 186

250 thaier kom hjem fra Storbritannia og Irland i dagDen thailandske ambassaden i London bekrefter at 250 thailandske statsborgere er returnert fra Storbritannia og Irland i dag og landet i Bangkok i formiddag (norsk tid).


Storbritannia har registrert Europas høyeste antall dødsfall fra Covid-19-viruset, som for tiden er på 34.636. Ifølge avisen The Nation vil de hjemvendte bli pålagt en 14 dagers obligatorisk karantenetid på et statlig anlegg.

Den første gruppen av thaier som ønsket å reise hjem fra Storbritannia og Irland, tok av fra Heathrow flyplass i London klokka 21.25 i går kveld og landet på Suvarnabhumi lufthavn i dag klokka 15.00, Bangkok tid.

Alle passasjerene blir transportert til de statlige karantenefasilitetene og bli der i 14 dager for å sikre at de er virusfrie.

Ekstra sikkerhetstiltak ble satt i verk under innsjekking og ombordstigning, inkludert helseundersøkelse av passasjerer, sammen med desinfisering av bagasjen og dekontaminering av flyet før og etter flyreisen. Passasjerer ble også pålagt å bære ansiktsmasker og opprettholde streng sosial distansering.

Etter dagens fly, planlegges et annet hjemreisefly å starte fra London 30. mai. Thailaandske statsborgere som ønsker å reise hjem blir bedt om å kontakte ambassaden i London.

Kilde: Nation Thailand


RSS Feed