Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Matbud var også narkotikakurér



Phuket-politiet har arrestert en mann som leverte ulovlige stoffer på Phuket mens han opererte under dekke av å være matbud.

Den 39 år gamle mannen bodde i Rawai og hadde solgt metamfetaminpiller (yaba) og crystal meth (ice) hovedsakelig til folk i Mueang-området på øya.

Denne ulovlige aktiviteten foregikk ofte mens mannen utførte sitt lovlige yrke som matbudsjåfør .

Politiet gjennomførte en razzia i et rom mannen leide i Soi Tha Chin i dag (lørdag), hvor de fant 1200 metamfetamintabletter, 1,4 kilo crystal meth, narkotikautstyr, gjennomsiktige plastposer som ble brukt til å oppbevare narkotikaen, og to telefoner som ble brukt i den ulovlige virksomheten.

Da han ble pågrepet og avhørt, forklarte han at han tok på seg ekstraarbeidet med å levere narkotika for å spe på inntekten sin, og at han gjemte narkotikaen i poser som vanligvis ble brukt til å levere mat.

Han forklarte videre at han leverte narkotikaen på oppfordring fra en overordnet, som ikke er navngitt i politirapportene.

39 åringen hentet narkotikaen og tok den med seg til et landområde ved siden av en venns hus i Rawai, der den ble gjemt i spesialgravde hull som ble observert av et overvåkningskamera i nærheten. Når ordren om levering kom, hentet han stoffet i lageret og leverte det etter instruks. Han la til at han ble lovet en lønn på 15.000 baht for hvert kilo som ble solgt.

Kilde: The Phuket News
RSS