Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Utlending 'utkledd' som munk funnet sovende på Pattaya-stranden



En bisarr hendelse utspilte seg på Pattaya Beach tidlig i morges da en utenlandsk mann, med munkekappe, ble oppdaget sovende på stranden.

Bekymrede lokale og turister varslet politiet i Pattaya etter å ha lagt merke til den uidentifiserte utlendingen som lå og sov på Pattaya Beach rundt klokken 03:40 i dag.

Politiet rykket raskt ut til stedet og fant personen sovende på en munkekappe og iført en hvit skjorte over munkeklærne og hvite bukser.

Mannen var usammenhengende da han ble avhørt. Politiet gjennomsøkte mannens munkeveske og fant ikke noe ulovlig. Betjentene tok ham deretter i varetekt for videre etterforskning på Pattaya politistasjon.

I første omgang ble det ikke funnet noen reisedokumenter for innreise til Thailand eller et ordinasjonsbevis fra noe tempel på personen.

Politiet koordinerer med en tolk som skal hjelpe til med å avhøre mannen med tanke på en eventuell siktelse, men det er uklart hvor mannen kommer fra i skrivende stund, og han var fortsatt stort sett usammenhengende.

En 46 år gammel lokal innbygger, forteller til The Pattaya News at han og andre lokale og turister satt på stranden da de så den utenlandske mannen kledd som munk gå fra Walking Street.

Mannen gikk deretter ned til stranden, skiftet til hvite klær, plasserte en munkekappe på stranden og la seg ned. Preecha mente at mannen definitivt ikke var en ekte munk, og anmeldte det til politiet for å forhindre skade på buddhismen, spesielt siden mange utenlandske turister hadde sett hendelsen.

Han oppfordret politiet til å ta saken alvorlig.

Kilde: The Pattaya News




RSS