Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Bangkok Airways og Thai Airways stiger på verdensrankingen



Bangkok Airways og Thai Airways International har klatret i rangeringen i årets kåring av verdens beste flyselskap.

Bangkok Airways ble kåret til verdens 27. beste flyselskap, og klatret dermed to plasser fra i fjor, mens THAIs rangering steg åtte hakk til 33. plass, ifølge Skytrax' undersøkelse.

Bangkok Airways ble også kåret til det beste regionale flyselskapet for åttende år på rad. "På toppen av den globale rangeringen som verdens beste regionale flyselskap ligger Bangkok Airways, som har vunnet denne kåringen åtte år på rad, og som har vist seg å være en ekte kundefavoritt", sier Skytrax.

Bangkok Airways posisjonerer seg selv som et "boutique-flyselskap" som hovedsakelig betjener turistruter i landet.

– Bangkok Airways har forpliktet seg til å opprettholde høye standarder og gi en herlig reiseopplevelse på hver eneste reise, heter det fra flyselskapet i en kommentar til kåringen på sin X-feed tirsdag.

THAIs kabinansatte ble nummer åtte, mens Bangkok Airways' kabinansatte ble rangert som nummer 19.

Qatar Airways bytter plass med Singapore Airlines om å være det beste flyselskapet, og skyver sin sørøstasiatiske rival ned til andreplassen.

Singapore fikk også flere priser, blant annet for beste kabinbesetning. Cathay Pacific Airways fikk prisen for beste økonomiklasse, og det Hong Kong-baserte flyselskapet ble også kåret til det reneste flyselskapet.

Skytrax-prisene ble innstiftet i 1999 ved at flyreisende over hele verden fikk stemme, og den nettbaserte kundeundersøkelsen, som omfattet 100 nasjonaliteter, ble gjennomført fra september i fjor til mai i år.

Skytrax sier at mer enn 350 flyselskaper er involvert i de endelige resultatene.

Kilde: Bangkok Post
RSS