Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Tre innesperret i togtunnel etter kollaps



Redningsarbeidere forsøker å nå frem til tre personer som er innsperret inne i en togtunnel som kollapset i Pak Chong-distriktet under bygging i går kveld.

Tunnelen kollapset i Chan Thuek klokken 23.30 lørdag kveld, mens to arbeidere var i gang med å grave tunnelen med en gravemaskin og en lastebil. En formann som nettopp hadde ankommet i en bil, var den tredje personen som ble fanget i tunnelen. Det regnet ikke da raset skjedde.

Stedet ligger omtrent fire kilometer fra tunnelinngangen.

Myndighetene bygger en 251 kilometer lang strekning av den kinesisk-thailandske lyntoget mellom Bangkok og Nakhon Ratchasima. Strekningen forventes å stå ferdig i 2028.

Myndighetene sier at to av de tre savnede er kinesere. Den ene var formann og den andre gravemaskinfører. Den tredje savnede er en lastebilsjåfør fra Myanmar.

Muak Lek-Lam Takhong-tunnelen skulle etter planen være omtrent åtte kilometer lang. Nawarat Patanakarn Plc fikk i oppdrag å bygge tunnelen. Den var 74 prosent ferdigstilt.

Øverst: Redningsarbeidere på stedet der en jernbanetunnel delvis kollapset under bygging i Pak Chon-distriktet i Nakhon Ratchasima, sent lørdag kveld. (Foto: Prasit Tangprasert)

Kilde: Bangkok Post

RSS