Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Så kom endelig regnet til Pattaya



Områdene i og rundt Pattaya fikk endelig litt sårt tiltrengt regn tirsdag morgen, etter flere måneder uten nedbør. Men regnskyllene hadde sin pris, da de utløste oversvømmelser i flere områder.

I Pattaya har det regnet kraftig, noe som har ført til raske oversvømmelser langs flere veier, spesielt de som er utsatt for oversvømmelse under langvarig regnvær, skiver The Pattaya News.

På jernbanelinjen mellom Soi Khao Ta Lo og Soi Wat Thammasamakkhee førte flomvannet til at gaten ble ufremkommelig for små kjøretøy. Det ble anslått at flomvannet hadde steget over 50 centimeter på veibanen, noe som gjorde enkelte strekninger ufremkommelige for alle.

I Sri Racha førte flommen til oversvømmelser i både bolig- og næringsområder. Vannet fosset også ned fra åsene og tok med seg rusk og rask som tettet igjen avløpene og hindret vannet i å renne ut i havet. Dette førte til at vannstanden nådde 30-50 centimeter i enkelte områder.

Lokale myndigheter i Sri Racha måtte midlertidig stenge flere veier på grunn av oversvømmelser, blant annet Assumpthon Road, Soi Roongped, Soi Sutsakorn og Khao Kilo Soi 21 Road.

Mange innbyggere ble tatt på sengen av det kraftige og plutselige regnet, og klarte ikke å flytte eiendelene sine i tide.

De fleste nettbrukere var imidlertid lettet og glade, ettersom oversvømmelsene førte til en betydelig nedkjøling av temperaturene i og rundt Pattaya, som hadde vært brennhete i flere uker.

Kilde: The Pattaya News - Foto: Matichon
RSS