Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Arrestert med 3.589 metamfetaminpiller



En 35 år gammel mann bosatt i Chalong på Phuket er arrestert med over 3.500 piller metamfetamin (yaba) og minst 148 gram krystal meth (ice) for salg.

Arrestasjonen av mannen ble rapportert av grensepolitiets enhet 425, som opererer i Phuket.

35 åringen ble arrestert foran 7-Eleven på Chao Fa East Road, nesten rett overfor inngangen til Dowroong Wittaya School. Tid og dato for arrestasjonen ble ikke oppgitt.

Mannen hadde 3.589 yaba-piller og seks plastposer med metamfetamin. En av posene med metamfetamin som politiet viste frem, var merket med en vekt på 102,6 gram og en annen med 45,79 gram. Fire andre mindre plastposer ble vist frem og inneholdt mye mindre mengder av stoffet, antakelig for salg til eget bruk.

Blant de beslaglagte stoffene var det også to plastposer med oransjefargede metamfetaminpiller.

I forbindelse med pågripelsen av mannen ble det også beslaglagt en digitalvekt, en pakke med ubrukte små plastposer og et apparat for inntak av metamfetamin, samt Oppo-mobiltelefonen og hans grønne Honda Wave 125i-motorsykkel.

35 åringen ble tatt med til Wichit politistasjon og siktet for ulovlig besittelse av narkotika i kategori I i den hensikt å selge det, melder grensepolitiet.

Kilde: The Phuket News - Foto: Grensepolitiet
RSS