Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Lette etter mistet nøkkel: To unge gutter druknet i Isaan



To gutter, 14 og 15 år gamle, mistet livet i en tragisk drukningsulykke i et reservoar i Isaan-området da de forsøkte å finne en mistet motorsykkelnøkkel.

Tross en intens fire timers redningsaksjon, klarte ikke dykkere å finne guttene, og letingen ble avsluttet i går kveld.

Hendelsen skjedde ved Huai Na Muang-reservoaret i Na Waeng-området i Ubon Ratchathani. Politiet og lokale redningsteam ble raskt involvert etter at guttene ble meldt savnet.

De to guttene hadde sammen med fire venner fra landsbyen sin dratt til reservoaret for å bade og vaske motorsyklene sine. Mens de var i vannet, mistet den yngste gutten nøkkelen til motorsykkelen da lommen hans revnet. Han ba om hjelp fra sin venn til å lete etter nøkkelen.

Dessverre ble begge guttene tatt av en sterk strøm og forsvant under vann. Til tross for den langvarige innsatsen fra redningsteamene, hindret tette vannhyasinter videre søk og guttene ble ikke funnet.

Ifølge den eldste broren til en av guttene, som var med på turen, advarte han dem om den sterke strømmen, men advarselen ble ikke fulgt. Dette førte til at guttene ble revet med av strømmen og druknet.

Kilde: The Thaiger
RSS