Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Politi og restauranteier i duell med pistol og kniv i Udon Thani



En voldsom konfrontasjon mellom en politimann og en restauranteier i Udon Thani har resultert i alvorlige skader på begge to.

Hendelsen, som involverte en duell med pistol og kniv, fant sted i nærheten av en dagligvarebutikk i Non Sung lørdag kveld. Konflikten skal ha begynt da betjenten parkerte bilen sin foran restauranten, noe som provoserte eieren til å vifte med en kniv.

Da politiet kom til stedet, fant de en pickup med punkterte dekk og en blodpøl. De skadde ble umiddelbart fraktet til Udon Thani-sykehuset.

Den 55 år gamle politimannen ble påført flere knivstikk i overkroppen. Samtidig ble den 71 år gamle restauranteieren skutt flere ganger.

Ifølge øyenvitner eskalerte krangelen da restauranteier ba politimannen om å flytte bilen sin. Avslaget førte til en verbal krangel og deretter en fysisk slåsskamp. Under sammenstøtet avfyrte politimannen 4-5 skudd, mens restauranteieren svarte med knivstikk. Politiet som kom til stedet sikret åstedet og samlet inn tekniske bevis, blant annet kniven og skytevåpenet som var involvert, samt patronhylser.

Begge mennene er for tiden til behandling på Udon Thani Hospital Centre, og politiet er i gang med videre etterforskning for å finne ut hva som var årsaken til bråket.

Kilde: Buriram Times
RSS