Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Eks-bokser blant trioen som ble arrestert med 9,4 millioner yaba-piller



Tre medlemmer som angivelig er tilknyttet en narkotikabande, deriblant en tidligere bokser, er arrestert i Bangkok og Nonthaburi, og mer enn 9 millioner yaba-piller er beslaglagt.

– Arrestasjonene er et resultat av en oppfølgingsetterforskning etter pågripelsen av noen smålangere tidligere, sa visepolitisjef Kitrat Phanphet under en briefing fredag.

Hos de tre er det beslaglagt 9,4 millioner vabapiller, en Honda Freed, en Mercedes-Benz og fem mobiltelefoner.

– De tre mistenkte er knyttet til et større narkotikanettverk, kjent som «Park Sainoi», sier Pol Gen Kitrat.

Etterforskerne har overvåket banden nøye, og onsdag fikk de nyss om en plan om å flytte en stor narkotikasending fra de øvre sentrale provinsene til Bang Bua Thong-distriktet i Nonthaburi og Don Muang i Bangkok.

Den ene ble arrestert tidlig torsdag ved innkjøringen til en vei som fører til Thabkaew Samakkhi-samfunnet i Don Muang. De to andre mistenkte ble arrestert i et hus i Bang Bua Thong.

Under avhør innrømmet de mistenkte at de var medlemmer av Park Sainoi-nettverket. De fortalte politiet at de fikk mellom 10.000 og 40.000 baht hver gang de flyttet en forsendelse med narkotika.

En av de tre var en tidligere bokser som pleide å konkurrere i den populære Fight Club Thailand-konkurransen under navnet «Got Pakkret».

Politiet utvider etterforskningen for å arrestere andre som er involvert i smuglernettverket.

Øverst: Tre narkotikamistenkte arrestert i Bangkok og Nonthaburi med 9,4 millioner speed-piller beslaglagt av politiet. (Foto levert/Wassayos Ngamkham)

Kilde: Bangkok Post

RSS