Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Bangkok Hospital investerer i robotkirurgi



Bangkok Hospital har investert over 200 millioner baht i etableringen av et toppmoderne senter for robotkirurgi.

Anlegget er utstyrt med flere operasjonsstuer integrert med de nyeste robotplattformene.

Investeringen understreker sykehusets mål om å bli den fremste destinasjonen for robotassistert kirurgi i Sørøst-Asia, og gir pasientene tilgang til den mest avanserte minimalt invasive kirurgien innen en lang rekke spesialiteter.

Bangkok Hospital har gjennomført 200 vellykkede robotassisterte operasjoner, noe som viser sykehusets ekspertise i å utnytte den nyeste teknologien til å levere overlegne resultater for pasientene.

Med utstyret kan kirurgene utføre komplekse inngrep med økt presisjon og bedre fingerferdighet. Tilstander som kan dra nytte av robotassistert kirurgi, omfatter thoraxsykdommer som lungekreft og thymuskjertelsykdom, urologiske sykdommer som prostata- og nyrekreft, buk- og lever-, bukspyttkjertel- og galleveissykdommer som brokk, gallestein, leverkreft, bukspyttkjertelkreft og galleblærekreft, samt gynekologiske sykdommer som livmorfibromer, endometriose, svulster i eggstokkene og livmorkreft.

– Vi er opptatt av å løse de unike helseutfordringene som Sørøst-Asia står overfor, blant annet den økende kreftbyrden, en aldrende befolkning og ulikheter i tilgangen til kvalitetsbehandling, sier Dr. Ekkit Surakarn, assisterende sykehusdirektør ved Bangkok Hospital.

–Vårt program for robotassistert kirurgi er sentrert rundt å levere konkrete fordeler og verdi til pasientene våre, samtidig som vi samarbeider aktivt med forsikringsselskaper for å utvide dekningen for disse avanserte behandlingene.

– Vi er fortsatt opptatt av å flytte grensene for robotkirurgi og utvide fordelene for pasienter i hele Asia", sier Dr. Ekkit Surakarn.

Kilde: Scandasia
RSS