Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Amerikaner etterlyst for sexforbrytelser i USA arrestert i Bangkok



Thailandsk politi arresterte i går en amerikansk mann, i et leilighetskompleks i Bang Phlat-distriktet i Bangkok, siktet for flere sexforbrytelser i USA.

FBI søkte samarbeid med Thailandsk politi for å få utlevert amerikaneren. 37-åringen beskrives som en amerikansk statsborger av asiatisk etnisitet, skriver The Thaiger. 

Mannen skal ha en historie med voldelig atferd. Han har begått flere alvorlige overgrep med våpen, kidnappet ofrene sine, lurt og voldtatt dem, og tvunget dem til sexarbeid ifølge amerikansk politi.

Han tiltalt for 11 lovbrudd knyttet til seksuell vold, overgrep og sexhandel, som har en maksimumsstraff på livsvarig fengsel. Han møtte ikke opp i retten etter å ha blitt løslatt mot kausjon.

Han har oppholdt seg i Bangkok i over tre måneder og ankom landet i februar på turistvisum. Thailandsk politi fant at 37 åringen byttet bolig hver fjerde dag, hovedsakelig på hoteller og leide leiligheter i Bangkok.

Etter en grundig etterforskning sporet politiet opp mannen og arresterte ham i leiligheten hans i går, 6. mai. Han vil bli utlevert til USA for videre rettsforfølgelse.

Kilde: The Thaiger
RSS