Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Hong Kong-kinesere pågrepet med 14 kilo heroin



Fire Hongkong-borgere ble pågrepet mens de forsøkte å smugle 14 kg heroin ut av landet på Suvarnabhumi flyplass, melder thailandsk politi i dag, fredag.

De mener at de fire mistenkte var koordinatorer for en operasjon som var ansvarlig for levering og transport av narkotika fra Thailand til Hongkong.

Det viste seg senere at smuglerne kom til Thailand den 11. august og bodde på forskjellige hoteller i Bangkoks Huai Kwang-distrikt og Ramkhamhaeng-området.

Onsdag kveld så etterforskerne en av de mistenkte plukke opp en veske, som antas å inneholde narkotika, fra en sedan i nærheten av et hotell i Huai Kwang.

– Rundt klokken 19 torsdag dro de mistenkte til Suvarnabhumi flyplass i Samut Prakan i hver sin bil, sa politiet fredag.

Da de mistenkte ankom flyplassen, gikk de samtidig inn på et toalett for å klargjøre narkotikaen for videre transport til Hongkong. De mistenkte ble pågrepet av flyplassens sikkerhetsskannere, og det ble funnet 40 staver heroin på 14 kg gjemt i godteribokser i bagasjen.

Den 23. juni ble fire andre narkotikasmuglere fra Hong Kong arrestert for samme type operasjon på flyplassen, opplyser politiet.

Øverst:
Fjorten kilo heroin, bagasje, telefoner og pass tilhørende fire narkotikasmuglere ble beslaglagt på Suvarnabhumi flyplass torsdag. (Foto: Office of the Narcotics Control Board Facebook-side)

Kilde: Bangkok Post
RSS