Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Leken elefantmor veltet parkert SUV for moro skyld

 


Et TikTok-klipp som noen syntes var sjokkerende og andre morsomt, har gått viralt. Det viser en vill elefant som velter en parkert SUV i Khao Yai nasjonalpark i Nakhon Ratchasima.

Hendelsen fant sted mandag i Thanarat Zone, et populært turiststed med overnattingssteder og campingplasser.

De dramatiske opptakene viser en flokk elefanter som kommer ut av den nærliggende skogen og nærmer seg parkeringsplassen. En leken elefant bestemmer seg for å gå løs på en SUV og bruker snabelen til å velte bilen to ganger, for deretter å dytte den rundt som om den var et leketøy.

Klippet er sett mer enn en million ganger og er delt over 1 000 ganger, og viser også eieren av en pickup som sto parkert ved siden av SUV-en, og som kjørte bort for å redde bilsen sin.

Senere kom det fram av opptakene at elefanten var en beskyttende mor med en kalv, som gikk sin vei da moren begynte å leke og veltet SUV-en. 

TikTok-brukeren sa at rundt fem elefanter hadde kommet ut av skogsområdet, og at parktjenestemenn var på stedet og holdt øye med dyrene, men forlot stedet da de ikke trodde noe ville skje. De kom imidlertid tilbake etter å ha fått vite om angrepet og drev flokken bort.

Ingen personer ble skadet i hendelsen. 

Kilde: The Nation
RSS