Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Pattaya-tyv banket opp etter en rekke innbrudd



En mistenkt innbruddstyv ble banket opp av en gruppe sinte innbyggere i Pattaya etter at han ble tatt på fersken i et nytt innbruddsforsøk søndag morgen.

Det mislykkede innbruddet fant sted i en villalandsby på Soi Thappraya 15. Den antatte innbruddstyven (31) ble arrestert av politiet i Pattaya etter å ha blitt pågrepet av innbyggerne i landsbyen. Han hadde pådratt seg flere ansiktsskader etter å ha blitt "holdt tilbake" av landsbyboerne.

31 åringen hadde flere tusen baht i kontanter som han angivelig hadde stjålet etter å ha brutt seg inn i over tre villaer. Politiet beslagla alle stjålne gjenstander som bevis før de overførte mannen til Pattaya politistasjon for førstehjelp og intensiv avhøring.

Ifølge Chatchai Thaentong, en 37 år gammel vaktmester i det berørte hjemmet, hadde den mistenkte begått innbrudd i landsbyen flere ganger, men klarte alltid å unnslippe. Til slutt samarbeidet han med politiet i Pattaya om å overvåke området, noe som førte til at 31 åringen ble arrestert.

Pattaya-politiet sier at de hadde ventet i nabolaget i tre netter. Tidlig i morges fikk de endelig øye på 31 åringen da han kom tilbake for å begå innbrudd i tre hjem, og mens han forlot det tredje huset gjennom inngangsdøren, identifiserte politiet han og villepågripe han. Mannen forsøkte å flykte, men ble pågrepet av lokale innbyggere som omringet ham og, i sinne over de gjentatte tyveriene, holdt ham fysisk fast.

Den mistenkte er fortsatt i politiets varetekt i skrivende stund.

Kilde: The Pattaya News - Foto: Matichon
RSS