Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Turister ville ta taxi - skremt bort av tuk-tuk-eier



Det har blitt ramaskrik blant publikum etter at en lokal tuk-tuk-sjef truet en taxisjåfør foran Jungceylon i Patong i går ettermiddag, noe som førte til at taxisjåførens utenlandske passasjerer forlot taxien for å komme i sikkerhet.

Hendelsen skjedde da taxien skulle slippe av en kunde ved kjøpesenteret. To utenlandske turister nærmet seg og satte seg inn i drosjen.

Plutselig kom en mann, som ble antatt å være lederen for den lokale tuk-tuk-køen, bort til dem og erklærte høylytt at taxien ikke kunne ta med passasjerer fra dette stedet fordi det var en egen kø for tuk-tuk-er.

De utenlandske turistene var forvirret og bekymret for situasjonen de befant seg i, og gikk ut av drosjen.

Tuk-tuk-sjefen fortsatte å true taxisjåføren, og utfordret ham til og med til å gå ut av taxien sin.

Tuk-tuk-sjefen hevdet at området var forbeholdt lokale tuk-tuk-er, og at taxier med taksameter ikke hadde lov til å plukke opp passasjerer der.

Hele hendelsen utspilte seg foran turister på kjøpesenteret, og hendelsen ble filmet av drosjesjåføren selv fra innsiden av drosjen, samt av folk som så på fra gaten.

Sjåføren av taksameter-taxien, fortalte senere til media at etter at han hadde sluppet av en kunde foran Jungceylon, satte to utenlandske turister seg inn i taxien hans uten at han var klar over at det ikke var lovlig.

Da kom den lokale tuk-tuk-sjefen bort til ham og sa at området var reservert for lokale tuk-tuk-er, og beordret turistene til å forlate kjøretøyet. Til tross for at han føyde seg, fortsatte tuk-tuk-sjefen å true og utfordre ham.

Taxiføreren uttrykte sin frustrasjon og påpekte at han aldri hadde opplevd noe lignende før, selv om han nevnte at kollegene hans hadde opplevd "lignende situasjoner".

Dam oppfordret sine taxisjåførkolleger, åpenbart også tuk-tuk-sjåfører, til å håndtere slike saker mer fredelig og uten trusler.

Hendelsen er anmeldt til politiet, men det er ennå ikke tatt rettslige skritt.

Kilde: The Phuket News
RSS