Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Mann bitt av pytonslange da han forsøkte å hjelpe en venn



En manns noble forsøk på å hjelpe en venn med å fange en slange resulterte i kaos da reptilet bet ham, noe som førte til behov for øyeblikkelig legehjelp.

Nødetatene i Pattaya ble tilkalt for å håndtere situasjonen og flyttet slangen bort fra bebyggelse.

De frivillige rykket ut til en hendelse i en bolig i Khao Mai Kaew, og kom raskt til stedet for å hjelpe til.

Hendelsen skjedde i går da den 51 år gamle mannen ble bitt i høyre hånd da han forsøkte å fange en slange med bare hendene.

Etter å ha gitt førstehjelp, ble han kjørt til sykehus, mens bekymrede lokale innbyggere samlet seg for å se en stor pytonslange kveilet seg opp i et avløpsrør i nærheten av huset.

Det tok redningsarbeiderne over 30 minutter å få tak i den store pytonslangen, som veide rundt 20 kilo og var omtrent 3 meter lang.

Da slangen var fanget, ble den trygt flyttet tilbake til sitt naturlige habitat, langt fra boligområder. Huseieren, en 50-åring, forklarte at den skadde mannen var en venn som hadde forsøkt å hjelpe til med å fange den store slangen som hadde tatt seg inn i huset. Dessverre resulterte forsøket hans på å ta tak i slangen med hendene i et bitt.

– Han mente det godt, men brukte feil fremgangsmåte, noe som førte til bittet, sier huseieren. Takket være nødetatenes ekspertise i å håndtere slanger ble reptilet fanget inn og flyttet uten problemer, mens den skadde mannen raskt ble fraktet til sykehuset.

Kilde: Pattaya One
RSS