Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Phuket arrangerte triatlonkonkurranse for å styrke turisme og økonomi



Provinsadministrasjonen i Phuket arrangerte i dag triatlonkonkurransen "Phuket Tri Iyara" i et forsøk på å styrke provinsens økonomi og etablere den som en av de fremste destinasjonene for sportsturisme.

Arrangementet er en del av det ambisiøse "Phuket See Sports"-prosjektet, som har som mål å fremme sportssentrerte initiativer.

Konkurransen, som ble arrangert i dag, søndag, i Sirinat nasjonalpark i Thalang-distriktet, hadde aktiv deltakelse fra over 502 utøvere.

Danai Sunantarot, Phukets viseguvernør, understreket hvor viktig dette arrangementet er for å fremme Phukets image som en idrettsorientert by og som et effektivt middel til å forynge økonomien, særlig i lys av pandemien.

– Arrangementet gir ikke bare deltakerne en utfordrende konkurranse, men også en mulighet til å oppleve de spennende turiststedene i Phuket, sier han. – Vi håper at dette initiativet vil oppmuntre besøkende til å utforske de ulike attraksjonene i provinsen vår, noe som til syvende og sist vil bidra til økonomisk stabilitet.

Kilde: Phuket Express
RSS