Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Kjære lesere og støttespillere



Vi i Thainytt.no har alltid hatt som mål å være en pålitelig kilde for nyheter og aktualiteter om Thailand for nordmenn. Vårt mål har vært å levere daglige oppdateringer om hva som skjer i Thailand, enten det gjelder politikk, økonomi, kultur eller reiser. 

Vi har også vært stolte av å kunne dele praktisk informasjon og veiledning til nordmenn som bor eller oppholder seg i Thailand. Men som mange andre, har også vi stått overfor utfordringer i den senere tid.

Den digitale medieverdenen er i stadig endring, og for små, uavhengige aktører som oss kan det være krevende å holde tritt. 

Økende kostnader knyttet til både teknologi og produksjon, kombinert med endringer i forbrukeradferd og annonsemarkedet, har ført til at vi nå må ta noen grep for å sikre Thainytt.no sin fremtid. 

Vi har kommet til et punkt hvor det er nødvendig å konsolidere driften for å tilpasse oss nye realiteter og sørge for at vi kan fortsette å være en ressurs for vårt publikum.

Hva betyr dette for Thainytt.no fremover?

For å sikre at vi kan komme tilbake sterkere enn noen gang, må vi i en periode redusere omfanget av vår drift. Dette vil innebære at vi, i en overgangsfase, kanskje ikke kan oppdatere like hyppig som vi har gjort tidligere. 

Vi ønsker å være åpne og transparente med våre lesere om hvorfor vi tar disse stegene: Dette er en nødvendighet for å omstrukturere, redusere kostnader, og effektivisere driften slik at vi kan sikre en bærekraftig fremtid for Thainytt.no.

Vi jobber nå aktivt med å finne løsninger som vil gjøre det mulig for oss å gå tilbake til normal drift så snart som mulig. 

Dette kan innebære å utforske nye inntektskilder, som medlemskap, eller utvidede annonsemuligheter. 

Vi vurderer også teknologiske oppgraderinger som kan gjøre det enklere å levere innhold med høy kvalitet på en mer effektiv måte.

Håpet om en lysere fremtid

Selv om vi nå går inn i en periode med konsolidering, har vi et sterkt håp om å kunne komme tilbake i normalt gjenge i løpet av kort tid. 

Vi er optimistiske med tanke på fremtiden, og vi er overbevist om at de grepene vi nå tar vil bidra til at Thainytt.no kan fortsette å være en viktig kilde for nyheter og informasjon for nordmenn som er interessert i Thailand. 

Vi har stor tro på at vårt lojale publikum vil støtte oss gjennom denne prosessen, og vi lover å jobbe hardt for å komme sterkere tilbake.

Vi ønsker å takke alle våre lesere og støttespillere som har fulgt oss gjennom årene. Uten deres støtte ville vi ikke ha kommet så langt som vi har gjort. Vi setter enormt stor pris på alle tilbakemeldinger, tips og oppmuntringer vi har fått, og vi ser frem til å fortsette reisen sammen med dere.

Hva kan du gjøre for å hjelpe?

Om du ønsker å støtte oss i denne overgangsperioden, setter vi stor pris på alle former for bidrag, enten det er ved å dele innholdet vårt, gi oss tilbakemeldinger eller ved å anbefale oss til venner og bekjente. Enhver støtte hjelper oss på veien tilbake til full drift. 

Til slutt vil vi igjen takke for tålmodigheten og støtten vi har fått. For ikke å glemme alle verdifulle donasjoner vi har fått! Tusen, tusen takk! 

Vi jobber målrettet for å sikre at Thainytt.no skal forbli en sterk og relevant plattform for alle som ønsker å holde seg oppdatert om Thailand. 

Vi ser frem til å komme tilbake i full styrke, og vi håper at vi om kort tid kan levere daglige nyheter og informasjon i samme kvalitet som før.

Oslo, fredag 11. oktober 2024

Med vennlig hilsen,
Thainytt.no

RSS