Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

Italiener pågrepet på Samui for kokain-salg og mc-utleie



En italiensk mann er arrestert på Koh Samui etter at han angivelig skal ha solgt kokain og ulovlig drevet en mc-utleie med 70 motorsykler ved hjelp av en thailandsk "stråkvinne" for å skjule sitt eierskap.

Surat Immigration sa til Phuket Express i går, tirsdag, at de arresterte en italiensk statsborger (39) på Lamai Beach Road på øya.

Arrestasjonen kom etter at Surat Thani Immigration fikk tips om at en italiensk mann solgte kokain til turister på barer og nattklubber på Samui. Surat Thani Immigration gjennomførte deretter en dekkoperasjon der de kjøpte 25 gram kokain fra mannen til en samlet verdi av 62 500 baht.

De to partene ble enige om å møtes på en bar i nærheten av Lamai Beach for å gjennomføre transaksjonen. Mannen møtte spaneren på baksiden av baren, men 39 åringen forsøkte å rømme på en motorsykkel da han innså at kunden hans faktisk var en politimann. Rømningforsøket var imidlertid mislykket. Han ble pågrepet og politiet beslagla ialy 31 gram kokain.

Politet ransaket også mannens mc-utleie i Maret og beslagla 70 motorsykler fra butikken og åtte bankbøker med mer enn åtte millioner baht i penger generert fra det politiet sier var ulovlige transaksjoner på disse bankkontoene. Politiet beslagla også 1.095.000 baht i kontanter.

Mc-utleien var registrert som et lovlig selskap av en thailandsk kvinne. Politiet undersøkte de juridiske dokumentene og bevisene for selskapet, og fant ut at det kun var italieneren som hadde investert i virksomheten og fikk alle inntektene, og at den thailandske kvinnen ifølge politiet ikke var den egentlige eieren, men kun en «stråkvinne».

39 åringen ble tatt med til politistasjonen i Bophut og ble siktet for ulovlig besittelse av narkotika i kategori 2 med intensjon om salg og for å ha tillatt thailendere å hjelpe til med å drive en ulovlig utenlandsk virksomhet. «Stråkvinnen» ble også tatt med til politistasjonen i Bophut for å bli siktet for å ha støttet en utlending i å eie en virksomhet som forvalter.

Kilde: The Phuket Express
RSS