Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Rama 2-veien skal være klar i juni neste år



Thailandske myndigheter forsikret i dag at de tre veiprosjektene som for tiden er under bygging på Rama 2-veien (riksvei 35), vil bli fullført og åpnet for trafikk i midten av neste år.

Prosjektet Rama 3-Dao Khanong vestlig ringveier nå ferdigstilt til 80,92 % og forventes å åpne for trafikk i juni neste år, mens broen som går parallelt med Rama 9-broen skal åpnes i slutten av året, ifølge ministeren.

Det andre prosjektet, en 8,3 km lang opphøyet vei mellom Bang Khun Thian og Ekachai forventes å være ferdig i november, og veien vil bli åpnet for testkjøring mellom to bomstasjoner, Panthai Norasing og Mahachai, på slutten av året.

Byggingen av inn- og utkjøringen til og fra Rama 3-Dao Khanong-vestlige ringvei skal fremskyldes slik at de kan åpnes for trafikk i henhold til tidsplanen.

Det tredje prosjektet er den 16,3 km lange strekningen av den opphøyde motorveien Bang Khun Thian-Ban Phaeo, mellom Ekachai og Ban Phaeo. Denne strekningen må være ferdig innen utgangen av juni neste år, slik at motorveien kan åpnes for trafikk i 2027.

Kilde: Thai PBS
RSS