Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 903

– Vi makter ikke å håndtere fulle, vestlige turister lenger



I Pai er det å seile nedover i elven i baderinger er stor aktivitet. Nå sier hotellene i nærheten de ikke klarer å håndtere fulle, vestlig turister, og peker på utleiere av baderinger.

En hotelleier i Mae Hong Son-provinsens Pai-distrikt sier at utleiere av baderingen bryter skjenkereglene ved å selge alkohol til vestlige turister som drikker seg fulle dag og natt.

Hotelleieren, som ønsker å være anonym, sier at et beruset vestlig par nylig snek seg inn på feriestedets område for å ha sex, selv om de ikke bodde på stedet.

Hotelleieren har anmeldt det vestlige paret til Pai politistasjon og anklaget de for ulovlig inntrenging.

Stedets kvinnelige eier sier at hennes mann oppdaget det berusede paret ha sex på feriestedets område og ba dem om å forlate stedet.

– Paret tok mannens smarttelefon, kastet den på bakken og flyktet, sier hun.

Hun sa at paret tilsynelatende var blant de mange vestlige turistene som kom til Pai for å seile nedover elven i baderinger.

Mae Hong Sons turistkontor har samarbeidet med badering-utleiere på Pai-elven for markedsføre aktiviteten som en attraksjon i sommersesongen.

Av sikkerhetsgrunner har ikke utleierene lov til å selge alkohol til turistene.

Hotelleieren sier at badering-utleiere selger massevis av alkoholholdige drikker til turistene ved å selge alkoholholdige drikker i brusflasker.

- Som et resultat, sa hun, – er vestlige turister fulle dag og natt, mens de seier på elven fra kl. 12.00 til 19.00 og deretter spradet nesten nakne rundt i byen, til stor forargelse for andre turister som ønsket å nyte de naturlige og kulturelle attraksjonene i Pai.

– Vi makter ikke å håndtere fulle, vestlige turister lenger, sier hun.

Kilde: The Nation

RSS