Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Utlending hardt skadet etter selvmordsforsøk



En utenlandsk borger, trolig britisk, ble alvorlig skadd etter å ha kastet seg ut fra en balkong i en leilighet i Pattaya. Myndighetene forhandlet med mannen i tre timer i forsøket på overtale mannen, melder TV Channel 7 i ettermiddag.

Klokken 11 i dag ble Pattaya-politiet varslet om en utlending som ville hoppe fra en leilighet i åttende etasje og nødetatene rykket til stedet.

Ved leiligheten på baksiden av bygget så de en 40 år gammel utenlandsk mann gå rundt på balkongen i sjette etasje på en opprørt måte.

Det ble plassert en stor luftpute under balkongen, mens en forhandler forsøkte å overtale mannen i tre timer. Akkurat da forhandleren så bort et øyeblikk, klatret mannen over rekkverket og hoppet ned, traff luftputen og spratt ned i svømmebassenget.

Redningsmannskapene fikk ham raskt opp av bassenget og fant ut at han hadde skadet nakken, munnen var revet opp og tennene slått ut. Han hadde skrubbsår på kroppen og begge håndleddene var skåret opp.

Politiet avhørte en 31 år og russisk statsborger, som sa at han og hans thailandske kjæreste så mannen sitte foran en nærbutikk ca. 500 meter fra leiligheten deres med kutt i begge håndleddene.

Av medlidenhet tok de ham med tilbake til leiligheten for å forbinde sårene hans, men utlendingen var opphisset og sa at han måtte dø, og sent i morges forsøkte han å ta livet av seg selv.

Politiet vil avhøre mannen såsnart det er mulig.

Den russiske 31 åruingen var selv i nyhetene i august i fjor da hans russiske kjæreste hoppet fra balkongen i syvende etasje i Sattahip og døde.

Øverst: Balkongen der en utenlandsk mann hoppet ned fra i dag, 16. august 2024. Foto: TV Channel 7

Kilde: Thai Newsroom
RSS