Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Thailandske og kuwaitiske ungdommer i sammenstøt i Pattaya



Til tross for gårsdagens kampanje for å advare kuwaitiske motorsyklister, fikk Pattaya-politiet natt til lørdag rapport om at 50 kuwaitiske tenåringsmotorsyklister slåss med en gruppe thailandske tenåringer.

Hendelsen skjedde i Soi Yen Sabai. Etter å ha mottatt meldingen rykket nødetatene til stedet. De fant flere skadde kuwaitiske statsborgere og ga de førstehjelp før de ble fraktet til sykehus i nærheten.

Politiet grep inn, noe som førte til at begge parter spredte seg og flyktet, og noen forlot motorsyklene sine, som deretter ble beslaglagt av politiet.

Lokale innbyggere rapporterte at hendelsen startet da en thailandsk mann på motorsykkel ble avskjært av en gruppe kuwaitiske tenåringer på motorsykkel.

Den thailandske mannen fulgte etter og ga en av tenåringene en ørefik, noe som gjorde den kuwaitiske gruppen sinte og dette første til at de jaget den thailandske mannen sammen med vennene sine, noe som igjen førte til slagsmål. Da polit ankom, flyktet begge parter.

I løpet av de siste to-tre årene har unge kuwaitiere valgt Pattaya som sitt foretrukne reisemål i løpet av sommerferie og de blir i Pattaya fra juli til august.

De samles ofte for å kjøre om kapp i Sør-Pattaya, noe som fører til hyppige klager fra innbyggere og turister om hensynsløs kjøring og høy eksosstøy.

Tidlig fredag ble det satt opp kontrollposter for å forhindre og advare utenlandske grupper som kjører motorsykkel gjentatte ganger, tuter og ruser motorene, noe som forstyrrer lokalbefolkningen.

Kontrollpostene ble satt opp ved inn- og utkjørselen til Soi Yen Sabai i Sør-Pattaya. Operasjonen fokuserte på PR, advarte om kjøreatferd, forbød hensynsløs kjøring, tuting og høy lyd. De søkte også etter ulovlige gjenstander som narkotika og skytevåpen.

I tillegg informerte de utleieselskapene om at de må følge loven ved å sjekke turistenes førerkort før de leier ut kjøretøy, og forsikre seg om at kjøretøyene ikke er ulovlig modifisert. Dette er for å opprettholde ro og orden og håndheve loven.

Kilde: KhaoSodEnglish
RSS