Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

Hua Hin: Anleggsarbeidene på Soi 94 gjenopptas



Anleggsarbeidet på Soi 94 er nå gjenopptatt etter flere uker med forsinkelser, med ny skilting og enveiskjøring.

For bilister er det nok best å unngå veien, særlig i rushtiden.

Veiarbeidet, som omfatter bygging av en vei i armert betong og et dreneringssystem fra jernbanen til forsiden av Chang Heng Hotel, ble stanset på grunn av utfordrende grunnforhold som førte til gjentatte kollapser under utgravningen.

Men etter å ha revidert byggeplanene og løst de tekniske problemene, er prosjektet i gang igjen.

Det er innført enveiskjøring langs ruten for å styre trafikkflyten.

Den første fasen av prosjektet forventes å være ferdig innen utgangen av november 2024, ettersom entreprenøren arbeider for å overholde den nye tidsplanen.

Gjenopptakelsen kommer etter at lokale innbyggere og bedriftseiere tok opp bekymringer under et møte med kommunen tirsdag.

Møtet, som ble ledet av Hua Hin-ordfører Nopporn Wuttikul, ga en oppdatering om situasjonen og diskuterte utfordringene som hadde stanset veiarbeidet.

Prosjektet, som omfatter bygging av en vei i armert betong med dreneringssystem langs Soi 94, fra jernbanen til forsiden av Chang Heng Hotel, har vært ledet av Alongkot Materials Limited Partnership.

Ifølge kommunen var det store utfordringer knyttet til byggingen på grunn av jordforholdene i området. De sandholdige og vannholdende jordlagene førte til gjentatte kollapser under utgraving av dreneringsgrøfter, noe som gjorde det umulig å fortsette arbeidet som planlagt. Disse problemene, kombinert med uoverensstemmelser mellom byggeplanene og de faktiske forholdene på stedet, førte til en midlertidig stans da kontrakten måtte revideres.

Ordføreren forklarte disse hindringene for beboerne, og forsikret at det ble gjort en innsats for å løse de tekniske problemene.

Det ble avtalt at anleggsarbeidet skulle gjenopptas om kort tid, og at arbeidet skulle foregå mellom kl. 8.00 og 16.30, slik at forretningene kunne drive sin virksomhet utenom disse tidene.
Veiarbeidene på Soi 94 er en del av et større arbeid for å reparere et av de mest ujevne og ødelagte veidekkene i Hua Hin sentrum, et problem som har blitt tatt opp av både beboere og lokale næringsdrivende gjennom årene.

Kilde: Hua Hin Today
RSS