Slik ser du norsk TV i Thailand

Stacks Image 919

28 utsultede hunder spiste beinet til død eier i Bangkok



Tjueåtte hunder, som ble funnet innelåst i et hus i Bangkok uten mat i flere dager etter at eieren døde, tilsynelatende av komorbiditet, ble reddet av en stiftelse og myndighetene lørdag.

Politiet sa at hundene tilsynelatende overlevde ved å spise venstrebeinet til eieren (62), hvis kropp ble funnet ved middagstid lørdag inne på soverommet i andre etasje i hans bolig i Khlong Sam Wa-distriktet i Bangkok.

Mannens nabo, (53), varslet politiet om å sjekke huset etter at han hadde lagt merke til at naboens bil hadde stått urørt foran huset i omtrent en uke.

Hun fortalte politiet at mannen vanligvis kjørte bilen sin til et lokalt marked hver dag. Han sa at han ringte på, men at han ikke fikk noe svar selv om lyset stod på.

Den døde var kjent for å ha komorbiditeter, blant annet diabetes og høyt blodtrykk. Liket ble sendt til politisykehuset for obduksjon.

Politiet tilkalte deretter The Voice Foundation, som drives av for å ta seg av hundene. Eieren hadde angivelig tidligere gått med på å overlevere alle hundene til stiftelsen etter sin død.

Stiftelsen sier at dersom noen ønsker å adoptere noen av de reddete hundene, kan de kontakte stiftelsen.

Kilde: The Nation
RSS